Chelsea Wolfe + Kælan Mikla

Chelsea Wolfe + Kælan Mikla

Adresa:

Praha 5, Ke Sklárně 3213/15

Termín: 23.6.2024 v 20:00 hod. (neděle)
Vstupné:

690 Kč

23červen neděle 20:00

Žánr: koncertyRock Folk Post-punk Elektronika Experimentální Praha

Umělci: Chelsea Wolfe


Twisting the old self into poetry. Jedinečný cit pro zvukovou obrazotvornost v těch nejtemnějších odstínech šedi kalifornské doom–folkové zpěvačky a skladatelky Chelsea Wolfe se vrací s novou nahrávkou She Reaches Out To She Reaches Out To She. Tu představí živě a s kapelou v neděli 23. června ve smíchovské továrně. Deska vychází 9. února u labelu Loma Vista, první vlaštovky v podobě pilotního singlu Dusk nebo trip hopem nasáklé skladby Tunnel Lights jsou již nyní k poslechu na všech streamovacích platformách.

Nová deska Wolfe je katarzní niterní výpovědí o zpřetrhávání vazeb a cykličnosti procesu hojení balancující mezi nadpozemskou éteričností a masivní zvukovou tíhou. Hutná i minimalistická, syrová a opulentní, intimní i expanzivní; She Reaches Out To She Reaches Out To She je zhmotněním Wolfina zvukového vesmíru, který obývá temný folk, sludge, doom metal i noise – a především autorčin pohlcující sopránový hlas. Po řadě sólových vystoupení i společném koncertu s Russian Circles se Chelsea Wolfe letos v létě vrací do Prahy.

Chelsea Wolfe pochází ze severní Kalifornie a proslula díky své vysoce originální hudbě. Podtóny black metalu a temného blues rezonují jejím elektrickým folkem a triumfálně obalují posluchače jako břečťan stromy. Její hlas...
Hudební kluby - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Chelsea Wolfe + Kælan...

VIPliving HouseboatPraha (1 036 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 777 metrů)

Villa Seven HillsPraha (2.1 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (3.2 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 776 m)