Melanie Scholtz - Dreaming of Christmas

Melanie Scholtz - Dreaming of Christmas

Adresa:

Praha 1, Národní 4

Termín: 22.12.2013 23.12.2013

22prosinec čtvrtek 01:00

Žánr: rockfestivaljazz


Melanie Scholtz - Dreaming of Christmas

22.12.2013 - Nová scéna Národního divadla

Hvězda talentované zpěvačky MELANIE SCHOLTZ stoupá prudce vzhůru a její jméno se stává pojmem nejen v rodné Jihoafrické republice, ale i po celém světě. Tato charismatická zpěvačka se sametovým černošským hlasem je ztělesněním dokonalé harmonie vzácného člověka a mimořádného talentu. Její hvězda začala zářit již v dětství a od té doby si dokázala získat nejen laickou veřejnost, ale také okouzlila i uznávané hudebníky a kritiky. O tom svědčí jak její spolupráce s veličinami jako Al Jarreau a Joe McBride, tak i několik prestižních ocenění z oblasti nejen jazzové tvorby - Standard Bank Young Artist award 2010, Winner of Jazz á Juan Rélévation competition 2012 a mnoho dalších.  

Hudební projev a jedinečný hlas Melanie Scholtz přináší publiku nezapomenutelné zážitky. O tom se mohli přesvědčit diváci i v České republice, kde debutovala v roce 2011 v rámci Trutnovského jazzového festivalu, stejně tak jako na dvou posledních zcela vyprodaných koncertech v legendárním pražském jazzovém klubu Reduta.

Se svým unikátním projektem tentokrát zamíří i do jiných než jazzových tónů a představí tradiční vánoční koledy v novém, pro ni typicky podmanivém pojetí. Melanie Scholtz a její LOVE APPLES na Nové scéně Národního divadla podpoří vynikající vokály členů MARANATHA GOSPEL CHOIR a pohladí na duši každého vánočního posluchače. Sváteční čas a koledy Holly Night, Let It Snow, Jingle Bell Rock a další v podání hvězdné Melanie Scholtz za doprovodu gospelového sboru mohou být Vánoce, o kterých jste snili.

Více informací naleznou hudební fanoušci této talentované zpěvačky na webových stránkách http://www.melaniescholtz.com/index.php/about-me. Ukázky tvorby jsou dostupné na http://vimeo.com/30494837. Vstupenky na koncert je možné zakoupit prostřednictvím prodejního systému či na pokladně Nové scény Národního divadla

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

27duben sobota 19:00

E Converso

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

27duben sobota 20:00

27duben sobota 20:00

Ubytování v okolí akce Melanie Scholtz -...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (494 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (550 metrů)

ValentinskaPraha (616 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (360 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (27 m)