Jihoafrická zpěvačka Melanie Scholtz přiveze tradiční vánoční koledy v novém pojetí

Jihoafrická zpěvačka Melanie Scholtz přiveze tradiční vánoční koledy v novém pojetí

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Hvězda talentované zpěvačky MELANIE SCHOLTZ stoupá prudce vzhůru a její jméno se stává pojmem nejen v rodné Jihoafrické republice, ale i po celém světě. Tato charismatická zpěvačka se sametovým černošským hlasem je ztělesněním dokonalé harmonie vzácného člověka a mimořádného talentu.  

Hudební projev a jedinečný hlas Melanie Scholtz přináší publiku nezapomenutelné zážitky. O tom se mohli přesvědčit diváci i v České republice, kde debutovala v roce 2011 v rámci Trutnovského jazzového festivalu, stejně tak jako na dvou posledních zcela vyprodaných koncertech v legendárním pražském jazzovém klubu Reduta.

Se svým unikátním projektem tentokrát zamíří i do jiných než jazzových tónů a představí tradiční vánoční koledy v novém, pro ni typicky podmanivém pojetí. Melanie Scholtz a její LOVE APPLES na Nové scéně Národního divadla podpoří vynikající vokály členů MARANATHA GOSPEL CHOIR a pohladí na duši každého vánočního posluchače.

Sváteční čas a koledy Holly Night, Let It Snow, Jingle Bell Rock a další v podání hvězdné Melanie Scholtz za doprovodu gospelového sboru mohou být Vánoce, o kterých jste snili.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Národní divadlo: Nová scéna nabízí i další akce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!