Kittchen

Kittchen

Adresa:

Praha, Malostranské náměstí 21

Termín: 29.9.2022
Vstupné:

300 - 350

29září čtvrtek 20:30

Žánr: koncertypop rock Praha


Maskovaný hudebník Kittchen vystavil své první album MENU v roce 2011 na internet a začaly se dít věci. O chlapíkovi v kuchařské masce si šeptali fanoušci i kritika. A hned druhá deska, RADIO, kterou Kittchen nahráli už jako dvoučlenná kapela, byla v roce 2013 nominována na většinu tuzemských hudebních cen. A nakonec oceněna Andělem, za Alternativní album roku. V dalších letech Kittchen sbírá zkušenosti z tuzemských i zahraničních pódií a v roce 2015 vychází u nakladatelství Červený kůň třetí řadové album, KONTAKT.

V roce 2018 doplnil maskovaného kuchaře a Tomáše Neuwertha třetí člen kapely, multiinstrumentalista a producent Aid Kid. Nová sestava se napřed sehrávala živě a hledala nový zvuk. Během pandemického roku 2020 pak na chatě v Jeseníkách trio společně natočilo album PULS. To vyšlo pod společnou vlajkou vydavatelství Červený kůň a FULL MOON Forum 1. května 2021, přesně deset let po vydání debutu.

Skupinu Kittchen nyní vystupuje v sestavě: kopřivnický legendární bubeník a producent Tomáš Neuwerth (Lu, Nierika, Kafka Band, Tata bojs), mladý elektronický mág Aid Kid (Ondřej Mikula), baskytarista Štěpán Růžička (Parta vynikajících lidí) a samotný Kittchen (Jakub König). To všechno, ještě podtržené strhujícími projekcemi Lindy Arbanové, vám připraví neobyčejně výživný audiovizuální zážitek.

 

 

 

 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ Praha

Podobné akce