Event details

Prague, Malostranské náměstí 21 Prague

29.9.2022 at 20:30 (Thursday)

300 - 350

Buy Ticket

More Rock/Pop Tickets

Kittchen

Kittchen

Maskovaný hudebník Kittchen vystavil své první album MENU v roce 2011 na internet a začaly se dít věci. O chlapíkovi v kuchařské masce si šeptali fanoušci i kritika. A hned druhá deska, RADIO, kterou Kittchen nahráli už jako dvoučlenná kapela, byla v roce 2013 nominována na většinu tuzemských hudebních cen. A nakonec oceněna Andělem, za Alternativní album roku. V dalších letech Kittchen sbírá zkušenosti z tuzemských i zahraničních pódií a v roce 2015 vychází u nakladatelství Červený kůň třetí řadové album, KONTAKT.

V roce 2018 doplnil maskovaného kuchaře a Tomáše Neuwertha třetí člen kapely, multiinstrumentalista a producent Aid Kid. Nová sestava se napřed sehrávala živě a hledala nový zvuk. Během pandemického roku 2020 pak na chatě v Jeseníkách trio společně natočilo album PULS. To vyšlo pod společnou vlajkou vydavatelství Červený kůň a FULL MOON Forum 1. května 2021, přesně deset let po vydání debutu.

Skupinu Kittchen nyní vystupuje v sestavě: kopřivnický legendární bubeník a producent Tomáš Neuwerth (Lu, Nierika, Kafka Band, Tata bojs), mladý elektronický mág Aid Kid (Ondřej Mikula), baskytarista Štěpán Růžička (Parta vynikajících lidí) a samotný Kittchen (Jakub König). To všechno, ještě podtržené strhujícími projekcemi Lindy Arbanové, vám připraví neobyčejně výživný audiovizuální zážitek.

 

 

 

 

This event is not currently happening. No worries, our portal contains many other related events!

https://www.informuji.cz/events/praha/257563-kittchen/
We recommend Music clubs in Prague Events in the area