Přejít na stránky Ticketpro.cz

Beach House (US)

Adresa:

Praha 5, Ke Sklárně 15

Termín: 12.11.2012
Vstupné:

555 Kč

12listopad čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyWorldelektrorockpopindie house


Dream popové hvězdy Beach House přijedou v listopadu poprvé do Prahy.

Jedna z nejoceňovanějších amerických indie kapel současnosti, baltimorští dream popoví Beach House odehrají v pondělí 12. listopadu svůj první pražský koncert. Stane se tak v rámci evropského turné k jejich aktuální, čtvrté desce Bloom, která vyšla letos v květnu a sbírá nadšené reakce publicistů i fanoušků.

Beach House vznikli v Baltimore v roce 2004 kdy se potkal kytarista Alex Scally s ve Francii narozenou zpěvačkou Victorii Legrand a vytvořili quot;domácí quot; projekt. V jejich hudbě se od počátku kloubily kytary a klávesy s enigmatickým Victoriinym vokálem - bývá přirovnávána k legendární Nico - a pro indie rock nezvyklým organem. O dva roky později se jejich stejnojmenný debut na labelu Carpark (mj. Dan Deacon nebo Toro y Moi) stal senzací serveru Pitchfork. Od té doby v pravidelném intervalu dvou let vydává novou, pokaždý skvěle přijatou desku - v roce 2008 to byla Devotion, před dvěma lety pak Teen Dream, aktuální je Bloom. Poslední dvě vyšly již u slovutného vydavatelství Sub Pop a kapela stvrdila status nových hvězd nebe nezávislé americké scény. Po krátkém koncertním turné ihned po vydání Bloom se kapela v listopadu vrátí na rozsáhlejší quot;šňůru quot; po Evropě, během níž se poprvé představí i v České republice. Podle již odehraných vystoupení půjde bezpochyby o jeden z vrcholů podzimní koncertní sezony.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.
555 Kč

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Beach House (US)

VIPliving HouseboatPraha (1 036 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 777 metrů)

Villa Seven HillsPraha (2.1 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (3.2 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 776 m)