Přejít na stránky Ticketpro.cz

Overkill (USA)

Adresa:

Praha 5, Ke Sklárně 15

Termín: 15.10.2012

15říjen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertymetal


Americká thrashmetalová legenda OVER KILL představí novou desku v PRAZE!

Americká thrashmetalová legenda OVER KILL představí novou desku v PRAZE!

Vstupem do roku 2012, startuje již 32 rok aktivního života americké thrashmetalové legendy OVERKILL a zrodilo se další, již šestnácté trashmetalové dítě kapely, pojmenované quot;The Electric Age quot;. (vychází u Nuclear Blast 30. března). Deska se všemi typickými znaky kapely, ovšem omlazenými a hozenými do moderního obleku dnešní doby, přičemž kořeny, originální zvuk a hlavně osobitá esence OVERKILL samozřejmě zůstává. A pozor! Evropské turné k této nové desce OVERKILL je naplánováno a jeden, exklusivní koncert patří také ČR! OVERKILL zahrají v PRAZE, MeetFactory - 15. 10. 2012!

OVERKILL vjeli na metalovou dálnici už okolo roku 1980 a od té doby z ní nikdy nesjeli, stále se drží v rychlém pruhu, žehnají metalu a líbí se jim to. V jejich čele stojí ten nejlepší frontman v thrash-metalové historii Bobby quot;Blitz quot; Ellsworth a s klidem je můžeme nazývat legendou, ikonou, ale nejvíc ze všeho asi průkopníky žánru. OVERKILL ovlivnili celé generace kapel a jsou stále silným strojem, který se jen tak neporouchá. Od roku 2009, kdy podepsali smlouvu s vydavatelstvím Nuclear Blast, prožívají něco jako znovuzrození. Deska quot;Ironbound quot; (2010) se maximálně povedla a OVERKILL s ní sklízí úspěchy po celém světě. Letos, 30. března, vychází u Nuclear Blast nové, již šestnácté trashmetalové album OVERKILL, které se jmenuje quot;The Electric Age quot; a to přijede tato sympatická pětice představit také do PRAHY!

Takže si lehněte na záda...vlastně ne, počkat! Postavte se, zesilte zvuk na maximum, zatněte pěsti a házejte hlavou, rozbijte si obýváky a přijďte zbourat také centrum MeetFactory! Tak.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Overkill (USA)

VIPliving HouseboatPraha (1 036 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 777 metrů)

Villa Seven HillsPraha (2.1 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (3.2 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 776 m)