Festival nového cirkusu a pouličního divadla Cirkulum

Festival nového cirkusu a pouličního divadla Cirkulum

Adresa:

Ostrava-Poruba, Hlavní třída

Termín: 8.6.2018 10.6.2018
Vstupné:

190-360 Kč

8čer - 10čer celý den

Žánr: festivaly


Třetí ročník festivalu nového cirkusu a pouličního divadla CIRKULUM opět na tři dny promění Hlavní třídu v Ostravě-Porubě v jedno velké cirkusové jeviště. Na ulicích i v šapitó vystoupí desítky klaunů, akrobatů, pouličních umělců a artistů z celého světa.

Hlavní třída v Ostravě-Porubě se 8. až 10. června promění v hlavní město nového cirkusu. Přímo v ulicích vystoupí desítky umělců, klaunů, artistů a akrobatů z celého světa, kteří promění ulici v jedno velké cirkusové jeviště.

Slavnostní zahájení obstará už v pátek průvod obřích loutek zvířat v podaní souboru Teatr Klinika Lale. V sobotu a neděli si například můžete dát kávu s neskutečně vtipnou dvojicí Omnivolant, pantomimu, a klauniádu přinese AgroClown a dech se vám zatají u výkonů krásné akrobatky Juicy Lucy. A to je jen výběr z pouličních představení, která jsou pro návštěvníky připravená zdarma.

Vstupné se platí jen na interiérová představení, která se konají v šapitó nebo v aule VŠB-TUO. Celkově jsou čtyři a ve všech případech jde o světovou špičku nového cirkusu. V šapitó vás tak pobaví klauni otec a syn Die Buschs, show předvede The Fatt Matt Show, který vás přinutí až k slzám smíchu, představí se také superžena Silea.

Vrcholem bude nedělní představení Lurrak v aule VŠB-TUO.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Ostravě Akce v obci Ostrava-Poruba

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Festival nového cirkusu...

Zámek ZábřehOstrava (5.3 km)

STING ApartmentsHavířov (18.4 km)

Zámeček Petrovice Karviná (28.2 km)