Charvatskej cyklonářez

Adresa:

Charvátská Nová Ves , Tyršův sad 4

Termín: 20.6.2014
Vstupné:

250,-

20červen čtvrtek 01:00

Žánr: rockpopmetalfestivalrevival


Již tento pátek, 20. června, rozezní jihomoravskou Charvátskou Novou Ves písně v rytmu rocku, pop-rocku i metalu. Na místním fotbalovém hřišti se premiérově uskuteční Charvatskej cyklonářez.

Na tomto neobvyklém festivalu se mohou návštěvníci těšit nejen na hudební skupiny, ale také na vystoupení komika Zdeňka Izera a bohatou tombolu, jejíž hlavním lákadlem jsou podepsané fotbalové dresy hráčů Chelsea FC. Hosté akce se mohou setkat také se známými hokejisty a fotbalisty. Pozvání neodmítl například Tomáš Vošvrda, Roman Szturc či Marek Heinz.

Největším hudebním lákadlem celé akce je rockový revival Waldemara Matušky Walda Gang, v jehož čele stojí bývalý člen skupiny Harlej Vláďa Šafránek. Návštěvníky tato zábavná partička potěší nejen známými hity v rockovém kabátě, ale také skvělou show, kterou členové kapely při svém vystoupení předvádí. Kromě Walda Gangu na akci dorazí také pražská partička Jaksi Taksi, která nabídne fanouškům hity v rytmu pop-rocku.

Na své si přijdou také fanoušci slovenského rockera Mira Šmajdy, který dorazí s celou skupinou. Na festivalu vystoupí také místní břeclavská kapela Seven Days ´till The End, která zahájí festival pořádným metalcorem.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Podobné akce

26duben pátek 20:00

26duben pátek 20:00

26duben pátek 20:00

Ubytování v okolí akce Charvatskej cyklonářez

Relax Hotel ŠtorkLednice (5 km)

Salety hotelValtice (7 km)

Ubytování u KocúraPodivín (7.3 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?