Břeclav zažije originální festival. Nebude chybět hudba, zábava ani sport

Břeclav zažije originální festival. Nebude chybět hudba, zábava ani sport

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Již tento pátek, 20. června, rozezní jihomoravskou Charvátskou Novou Ves písně v rytmu rocku, pop-rocku i metalu. Na místním fotbalovém hřišti se premiérově uskuteční Charvatskej cyklonářez.

Na tomto neobvyklém festivalu se mohou návštěvníci těšit nejen na hudební skupiny, ale také na vystoupení komika Zdeňka Izera a bohatou tombolu, jejíž hlavním lákadlem jsou podepsané fotbalové dresy hráčů Chelsea FC. Hosté akce se mohou setkat také se známými hokejisty a fotbalisty. Pozvání neodmítl například Tomáš Vošvrda, Roman Szturc či Marek Heinz.

Největším hudebním lákadlem celé akce je rockový revival Waldemara Matušky Walda Gang, v jehož čele stojí bývalý člen skupiny Harlej Vláďa Šafránek. Návštěvníky tato zábavná partička potěší nejen známými hity v rockovém kabátě, ale také skvělou show, kterou členové kapely při svém vystoupení předvádí. Kromě Walda Gangu na akci dorazí také pražská partička Jaksi Taksi, která nabídne fanouškům hity v rytmu pop-rocku. Na své si přijdou také fanoušci slovenského rockera Mira Šmajdy, který dorazí s celou skupinou. Na festivalu vystoupí také místní břeclavská kapela Seven Days ´till The End, která zahájí festival pořádným metalcorem.

Lístky budou v prodeji pouze na místě. Cena vstupenky je 250 Kč. Oficiální začátek festivalu je naplánovaný na 16:30. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 
Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!