Alter Bridge navštíví v rámci svého světového turné i Českou republiku

Alter Bridge navštíví v rámci svého světového turné i Českou republiku

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Americká rocková skupina Alter Bridge, známá písněmi jako Addicted To Pain, Open Your Eyes nebo Broken Wings, navštíví v rámci svého turné i Českou republiku. Fanoušci se mohou těšit na 14. června 2017, kdy kapela vystoupí v pražském Foru Karlín.

Skupina spojující hard rock s alternativním metalem vznikla v roce 2004 v americkém Detroitu a během svého působení zůstala v nezměněné sestavě. Tu tvoří zpěvák Myles Kennedy, kytarista Mark Tremonti, baskytarista Brian Marshall a bubeník Scott Phillips, kteří kromě Mylese přišli z tehdy čerstvě rozpadlé formace Creed. Mylese Kennedyho můžou čeští fanoušci znát již z koncertu z roku 2015, kde vystoupil společně se Slashem & The Conspirators.

Hudba založená na rafinovaném alternativním zvuku kombinuje kromě rocku a metalu i prvky blues a jazzu, a to díky Mylesovi, který před nástupem do Alter Bridge působil i v bluesových kapelách. Zvuk Alter Bridge je těžší než zvuk Creed, ale stále si zachovává stejný základní styl. Právě díky Creed, kteří stáli u zrodu stylu postu-grunge, můžeme jeho stopy nalézt i u Alter Bridge.

Od svého vzniku stihli Alter Bridge vydat pět studiových alb, dvě live DVD a osm singlů. Poslední album s názvem Last Hero vyšlo loni na podzim a kapela ho představí i v rámci svého turné v Praze. Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketpro od 3. února. Cena vstupenek je 1590 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci: Alter Bridge

Místo konání: Forum Karlín

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!