Kanadští July Talk přijedou potěšit pražské fanoušky

Kanadští July Talk přijedou potěšit pražské fanoušky

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Své alternativně rockové písně přijede do české metropole představit kanadská kapela July Talk. Ta sice není tuzemskému publiku ještě příliš známá, nicméně její rozsáhlou oblibu nejen v rodné Kanadě dokazují leckdy i milionová zhlédnutí na Youtube. 

July Talk vznikli teprve v roce 2012, kdy spojili své síly hudebník Peter Dreimanis a zpěvačka Leah Fay. Brzy poté se ke kapele přidali ještě další tři muzikanti. Poprvé na sebe upozornili singly Paper Girl a Let Her Know. Již v nich na první poslech zaujme kombinace dvou charakteristických vokálů i post punkové vlivy. 

Své debutové eponymní album vydala kapela ještě v roce 2012 a obdržela za něj prestižní cenu Juno. Druhá deska, která zaujme kombinací post punku a “prapodivného” rocku známého z Tarantinových filmů, vyšla letos. Fanouškům jistě neunikly její debutové singly Push + Pull a Picturing Love

Do Prahy dorazí kapela představit nejen svou novou desku 18. března, kdy vystoupí v pražském Chapeau Rouge. Koncert slibuje dekadenci, divnost a hudbu, která bude balzámem pro uši. Vstupenky jsou k dispozici v internetových předprodejích za 320 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Chapeau Rouge nabízí i další akce

Umělci: July Talk

Místo konání: Chapeau Rouge

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!