Kapela AC/DC vstupuje do nové éry! Briana Johnsona vystřídá Axl Rose i na koncertu v Praze

Kapela AC/DC vstupuje do nové éry! Briana Johnsona vystřídá Axl Rose i na koncertu v Praze

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Když australská kapela AC/DC oznámila před měsícem zrušení některých svých plánovaných severoamerických koncertů, českým fanouškům pomalu začal tuhnout úsměv na rtech. Na veřejnost totiž začaly prosakovat informace, že leader kapely, zpěvák Brian Johnson, kvůli zdravotním potížím nebude moci dál koncertovat.

Pražský koncert, na který byly vstupenky vykoupeny během prvních čtyř dní, se naštěstí neruší! Fanoušci se ale Briana Johnsona nedočkají. Tomu totiž doktoři oznámili, že pokud by s koncertováním nepřestal, mohl by úplně ohluchnout. V čele kapely se místo něho objeví zpěvák Axl Rose ze skupiny Guns N‘ Roses. Na toho se tak mohou těšit i návštěvníci pražského koncertu, který proběhne 22. května na letišti Letňany.

„Členové kapely AC/DC by rádi poděkovali Brianu Johnsonovi za jeho přispění a věnování se kapele v průběhu let. Ačkoliv jsme chtěli tuto turné ukončit tak, jak jsme začali, budeme podporovat Brianovo rozhodnutí chránit svůj sluch. Jsme zavázáni plnit své koncertní závazky ke všem, kteří nás v průběhu let podporují, a je štěstí, že Axl Rose laskavě nabídl svou podporu, což nám pomůže právě tyto závazky plnit,“ zveřejnila kapela AC/DC na svých sociálních sítích. 

Je tak jasné, že kapela vstupuje do své nové éry. A také je již nyní z prvních reakcí zřejmé, že nový zpěvák Axl Rose nebude mít snadné získat si srdce fanoušků snad nejznámější australské kapely. Ti si budou totiž na Johnsonovu náhradu jen těžko zvykat.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Letiště Praha Letňany nabízí i další akce

Umělci: AC/DC

Místo konání: Letiště Praha Letňany

Více o "AC/DC"

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!