Australská hardrocková kapela Airbourne se po devíti letech vrací do Prahy

Australská hardrocková kapela Airbourne se po devíti letech vrací do Prahy 

Po dlouhých devíti letech se do Prahy vrací nefalšovaná rock’n’rollová mašina Airbourne, svoji energickou show předvedou ve středu 2. října v klubu Roxy. Pro tuzemské publikum australští následovníci kapely AC/DC chystají hardrockový koncert ve velkém stylu.

Australská hardrocková hudební skupina inspirovaná skupinami Judas Priest, Thin Lizzy, Angel City, AC/DC nebo Rose Tattoo navštíví Prahu na podzim letošního roku, už nyní je ale jasné, že koncert bude stát za to! Kapela, kterou si oblíbil i legendární Motörhead, si bere to nejlepší ze zlatých rockových časů a svou divokou animální party posouvají na vyšší level. Airbourne tuzemskému publiku ukáží to nejlepší, co umí. Návštěvníci koncertu se tak mohou těšit na celou řadu šťavnatých rockových pecek, jinak to ostatně tahle čtveřice muzikantů ani neumí.

Pro koncerty australské kapely Airbourne je typická obrovská vlna energie, kterou muzikanti předávají publiku

Kapelu založil roku 2003 Joel O'Keeffe a jeho mladší bratr Ryan. Později se k nim přidali David Roads a Justin Street. O rok později pustili do světa svoji první desku Ready to Rock. Nedlouho po svém vzniku si vybudovali velkou fanouškovskou základnu a získali podporu slavných kapel. Spousta budoucích posluchačů je poprvé zaznamenala na velkých hudebních festivalech, které skupina především prvních letech svého působení na hudebním poli ráda navštěvovala. V současné době patří Airbourne mezi to nejlepší, co světová hardrocková hudební scéna nabízí.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Roxy Prague nabízí i další akce

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!