Skotští Biffy Clyro razí na Prahu. Přivezou s sebou novou desku a energickou show

Skotští Biffy Clyro razí na Prahu. Přivezou s sebou novou desku a energickou show

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Skotská rocková kapela Biffy Clyro ohlásila zastávky turné, na kterém představí svoji nejnovější desku. A čeští fanoušci mohou slavit, protože tentokrát nezapomene navštívit ani Prahu. Jedna z koncertních zastávek se totiž uskuteční již 7. června ve Velkém sále pražské Lucerny.

Nové album kapely Biffy Clyro ponese název Elipsis. "Naším sedmým albem sdělujeme něco nového... Snažíme se mít pocit, jako by to bylo naše první album. Pořád máme koule. Pořád jsme tady, abychom vám dali ťafku," popisuje zpěvák Simon Neil svou novou desku. Ta následuje dvojalbum Opposites, které patřilo světlo světa v roce 2013.

Přestože vyjde nová deska až 8. července, již nyní si mohou fanoušci poslechnout první singl Wolves of Winter. Nové album bude podle skupiny maximálně ujeté a prý se bude jednat o vůbec jejich nejlepší desku. "Chtěli jsme se přinutit zahnout ostře doleva, nejít na jistotu," dodal. "Vůbec poprvé jsme si pořádně hráli s programováním, takže spíš než to osolit kytarami a zkreslením jsme se rozhodli zkusit jiné způsoby, jak naši hudbu zintenzivnit," pokračoval Neil.

Živě si mohou nové písně poslechnout návštěvníci pražského koncertu! Ten se uskuteční 7. června v pražském Velkém sále Lucerny. Vstupenky jsou k dispozici od 13. dubna v internetovém předprodeji a to za cenu 790 korun. V den konání koncertu budou lístky k sehnání za 950 korun. Je ale dost možné, že koncert bude ještě dávno před jeho konáním vyprodaný. České koncerty kapely Biffy Clyro bývají totiž velmi žádané a úspěšné. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna - Velký sál nabízí i další akce

Umělci: Biffy Clyro

Místo konání: Lucerna - Velký sál

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!