Elektroswingový mág Parov Stelar míří do Prahy. Předskočí mu rumunští Golan

Elektroswingový mág Parov Stelar míří do Prahy. Předskočí mu rumunští Golan

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Na pořádný elektroswingový nářez se mohou těšit návštěvníci největšího pražského koncertu hudebníka Parov Stelar a jeho kapely. Nedorazí však sami! V roli předkapely se totiž představí rumunská tříčlenná kapela Golan.

Parov Stelar vystoupí v pražské Tipsport Aréně v sobotu 20. února. Rakouský hudebník, producent a DJ se skutečným jménem Marcus Füreder baví publikum nejen hity v rytmu elektroswingu, ale také skvělou kombinací různých hudebních stylů. Na svém kontě má nespočet ocenění a práci s umělci jako jsou Tonny Bennett, Lady Gaga, Lana Del Rey a mnoho dalších. Vystupuje společně se skupinou Parov Stelar Band či v omezenější sestavě jako Parov Stelar Trio. Odehráli již více než 600 koncertů po celém světě.

Parov Stelar není v České republice žádným neznámým interpretem. Za sebou má již několik vyprodaných pražských sálů a vystoupení na festivalech Rock for People Europe, Colours of Ostrava či Rock for Churchill. Jeho koncerty jsou pověstné skvělou atmosférou, nakažlivými melodiemi a obrovskou energií.

Publikum sobotního koncertu rozehřeje nejprve kapela Golan pocházející z rumunské Bukurešti. Formace ve svých skladbách přináší jedinečnou směs housu, jazzu, R&B i klasiky. Během vystoupení užívají hudební nástroje, jako jsou trubka, flétna či bicí. Skupina Golan je jednou z nejoblíbenějších formací rumunské elektronické scény vůbec.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Sportovní hala Fortuna nabízí i další akce

Umělci: Parov Stelar

Místo konání: Sportovní hala Fortuna

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!