Betlémy v Letohrádku Mitrovských v Brně

Betlémy v Letohrádku Mitrovských v Brně

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Letohrádku Mitrovských na Starém Brně budou již od posledního listopadového víkendu vystaveny historické i současné podoby betlémů. A vězte, že se můžete těšit opravdu na bohatou paletu výstavyod krásných malovaných na papíru, přes vyřezávané dřevěné betlémy (včetně mechanických ukázek) až po betlémy z ovčí vlny či perníku.

Návštěvníci určitě nesmí vynechat obří třešťský betlém, který je vyroben z částí pařezů, samorostů, mechů a lišejníků. Výstavu jako každý rok doplní profesionální floristické ukázky, takže milovníci vánočních dekorací získají inspiraci pro letošní výzdobu bytu či domu. Nebudou chybět ani různorodé variace ozdob vánočních stromků. 

Letošní výstava betlémů je rovněž součástí projektu „Netvořte do šuplíku – vystavujte s námi!“, ve kterém jsou oslovováni nejen sběratelé betlémů a vánoční ozdob, ale také samostatní tvůrci betlémů.

Výstavy budou probíhat od 29. 11. 2014 do 11. 1. 2015 (otevřeno 10 – 16 h., denně kromě pondělí, kromě 24. + 31. 12. a 1. 1.; 25. a 26. 12. 13 – 17 h.).

Foto: Facebookové stránky Letohrádku Mitrovských

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Letohrádek Mitrovských v Brně nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!