Showroom INNEX chystá prodejní výstavu fotografií pod názvem Smysl pro detail

Showroom INNEX chystá prodejní výstavu fotografií pod názvem Smysl pro detail 

Kolekce vybraných fotek bude zahájena ve středu 3. září od 18:00. Výstava, čítající devět fotografií, využívá tvůrčí potenciál z dalekých cest autora Pavla Pravdy. Milovníci dokonalých detailů a pořádných zrcadlových aparátů si přijdou opravdu na své.

Výstava má ambice přesvědčit okolí, že architektura se nemusí fotit jako hotový celek, ale že i detail má svoje výjimečné kouzlo a dokonce může ovlivnit naše abstraktní myšlení a donutit nás vyvolat v sobě neobvyklé představy.

"Snažil jsme se, snad úspěšně, dát dohromady fotografie, jejichž nálada, světlo a atmosféra je mi blízká a dle mého názoru se musí divák nad fotkou více zamyslet a nechat se unést organickými tvary a barvami," říká Pavel Pravda, autor výstavy.

Pavel Pravda Art Visual Photography"Nevadí mi, že míchám architekturu a přírodu do jednoho celku, jelikož si myslím, že právě příroda je velký nástroj pro inspiraci. Nejen architekti a designéři, ale i umělci se nejvíce inspirují z přírodní krásy," doplňuje Pravda.

Výběr fotografií láká svou opojnou romantikou a křehkosti, kterou může pozorný divák spatřit. Jeho smysl pro detail zejména u přírodních snímků umocňuje prožitky, které bychom možná pouhým okem nezaregistrovali.

Pavel Pravda využil celosvětové sítě Tumbrl a vyzívá tak ke spojení ve virtuální síti všechny milovníky fotek, kteří mají rádi smysl pro detail a preciznost barev.

"Rád bych inspiroval ostatní a přál bych si, aby fotografie mých oblíbených objektů pojímala diváka výtvarně nebo alespoň se divák nad výsledným vzhledem zamyslel," přeje si autor.

Výstava fotografií bude přístupná na showroomu INNEX do další první středy v měsíci. Poté ji vystřídá další pravidelný host.

Pokud se vám tvorba Pavla Pravdy libí, následujte ho na: tumblr.com

Pavel Pravda: majitel showroomu INNEX. Fotograf, který spolupracuje s mladými českými designéry, jako jsou kluci z Gravelli nebo Martin Žampach

Pozvánka na vernisáž: https://www.facebook.com/innexpraha?fref=ts

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Fotograf Pavel PravdaShowroom INNEX chystá prodejní výstavu fotografií pod názvem Smysl pro detail
 

Mohlo by se ti líbit...

Další novinky z umění

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!