25 let Respektu: Dorian Concept + Tvrdý/Havelka

25 let Respektu: Dorian Concept + Tvrdý/Havelka

Adresa:

Praha 5, Ke Sklárně 15

Termín: 4.12.2014
Vstupné:

290

4prosinec čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyElektro

Umělci: Dorian ConceptTvrdý/Havelka


Respekt slaví 25 a ke gratulacím se připájí i MeetFactory se vzácnými hosty – popřát přijedou Dorian Concept a nový domácí projekt Tvrdý/Havelka.

Rakouský multitalentovaný samouk a frekventant Red Bull Music Akademie Oliver Thomas Johnson známý jako Dorian Concept vydal koncem října na legendární značce Ninja Tune svojí druhou dlouhohrající desku Joined Ends. Ta je o poznání barevnější a zároveň dospělejší, než jeho 5 let starý debut When Planets Explode, díky níž se dostal třeba k předskakování Cinematic Orchestra v Royal Albert Hall. K nové desce Oliver postavil také novou, tříčlennou kapelu – spolu s krajanem Cid Rimem v roli bubeníka a instrumentálním experimentátorem Cloniousem se přijede poprvé v živé podobě představit rovněž do Prahy.

Vedle Dorian Concept vystoupí na oslavách 25tých narozenin týdeníku Respekt dvojice výrazných postav současné domácí hudební scény Tvrdý/Havelka s čerstvým projektem U nás v garáži. Ten představuje nové autorské úpravy písní českého undergroundu a nové vlny 80-tých let skupin jako Garáž, Půlnoc, Dybbuk, Psí vojáci, Michael’s Uncle nebo Soubor tradičního popu. Po koncertech se o náladu a afterparty postará Mary C z Radia Wave.

Večer započne debata redaktorů Respektu (Pavel Turek, Pavel Kroulík) s hosty o hudbě a hudebních recenzích.

Dorian Concept je rakouský producent a muzikant (keyboard). V jeho hudební tvorbě můžeme slyšet elektro, hip hop, funk a jazz. Je členem rakouské funkové kapely Jacob
Práce na filmové hudbě ke snímku Listopad režiséra Gary Keith Griffina svedla dohromady dvě výrazné postavy současné hudební scény, zpěváka a kytaristu Václava Havelku (Please The Trees) a producenta Martina Tvrdého (dříve Bonus)....

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce 25 let Respektu: Dorian...

VIPliving HouseboatPraha (1 036 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 777 metrů)

Villa Seven HillsPraha (2.1 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (3.2 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 776 m)