KISS v Brně

KISS v Brně

Adresa:

Brno, Výstaviště 1

Termín: 20.5.2017
Vstupné:

990 – 2190 Kč

20květen sobota 19:00

Žánr: koncertyrockpop

Umělci: Kiss


KISS přijedou do Brna! 20.května 2017 zahrají na brněnském výstavišti! 

Turné navštíví Dánsko, Itálii, Českou republiku, Velkou Británii a již dříve oznámené Rusko, Finsko, Švédsko, Norsko, Německo, Rakousko a Holandsko.

KISS, nejprodávanější americká skupina všech dob v každé kategorii, s potěšením oznamuje další halové koncerty po celé Evropě, které se uskuteční v květnu 2017. Poté, co již byly oznámeny koncerty v Rusku, Finsku, Švédsku, Norsku, Německu, Rakousku a Holandsku, KISS nyní potvrzují i koncerty v Dánsku, Itálii, České republice a Velké Británii.

Paul Stanley, Gene Simmons, Eric Singer a Tommy Thayer se během července, srpna a září 2016 představili na vyprodaném turné v USA. Vyslyšeli ale také prosby svých evropských fanoušků a poprvé od vyprodané koncertní série z roku 2015 se vrátí do vybraných evropských měst.

Již pošesté letos KISS vyprodali svojí tradiční KISS KRUISE. Loď s kapelou i fanoušky plula z Miami na ostrov Cozumel a Kajmanské ostrovy po dobu šesti dnů mezi 4. a 9. listopadem 2016. KISS KRUISE VII se uskuteční i v roce 2017.

Tato legenda odstartovala svou hvězdnou dráhu roku 1973 v New Yorku. U zrodu stál basista Gene Simmons a kytarista Paul Stanley. Sestavu následně doplňuje bubeník Peter Criss a druhý kytarista  Ace Frehley. Hudba se od začátku...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce KISS v Brně

Restaurace a hotel OlbergBlansko (17.5 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (22.2 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (23.1 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...