Kiss se po dvou letech vrátí do České republiky. Tentokrát zahrají v Brně

Kiss se po dvou letech vrátí do České republiky. Tentokrát zahrají v Brně

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Legendární kapela Kiss před časem oznámila, že se v roce 2017 vrátí na několik koncertů do Evropy. Dnes řady evropských měst rozšířila o další čtyři zastávky, mezi kterými nechybí ani Česká republika. Tentokrát kapela přijede do Brna, kde svou fantastickou show představí 20. května 2017 na tamějším Výstavišti.

Paul Stanley, Gene Simmons, Eric Singer a Tommy Thayer se během července, srpna a září 2016 představili na vyprodaném turné v USA. Rozhodli se ale vyslyšet i přání svých fanoušků v Evropě a od vyprodané koncertní série z roku 2015 se poprvé vrátí do vybraných evropských měst. Turné, které se uskuteční během května příštího roku, nově navštíví Dánsko, Itálii, Českou republiku či Velkou Británii a doplní tak již dříve oznámené Rusko, Finsko, Švédsko, Norsko, Německo, Rakousko a Holandsko.

Americká kapela Kiss, která již vstoupila i do Rokenrolové síně slávy, je jednou z nejznámějších a nejvlivnějších rockových kapel všech dob. Skupina vydala doposud čtyřiačtyřicet alb a prodala více než sto milionů desek po celém světě. Kariéra kapely, jejíž koncerty jsou vždy dokonalým zážitkem a nabízí krom skvělé vizuální show i pyrotechnické efekty, je poznamenána několika koncertními šnůrami po celém světě, které se mohou pyšnit rekordní návštěvností.

To potvrdil i poslední vyprodaný koncert v Praze, který kapela absolvovala počátkem června roku 2015. Tentokrát se čtveřice Kiss vrátí během května 2017 do Evropy na pouhých devatenáct koncertních zastávek a dvanáctou v pořadí bude právě Česká republika. Vstupenky na koncert, který se uskuteční v prostorách Výstaviště BVV, půjdou do předprodeje sítí Ticketpro a Ticketportal již 2. prosince v 9 hodin ráno a zaplatíte za ně od 990 - 2 190 Kč. Předprodej VIP balíčků pro fan klub započne již 30. listopadu v 9 hodin ráno a bude ukončen v pátek 2. prosince v 8 hodin ráno.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Kiss

Místo konání: Kongresové centrum Brno

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!