Hurts se vrací do Prahy! Přivezou s sebou nové album Desire

Hurts se vrací do Prahy! Přivezou s sebou nové album Desire

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Synthpopové duo Hurts má za sebou již několik pražských vyprodaných koncertů. Nyní se vrací, aby na svůj úspěch u českých fanoušků navázali! Do metropole navíc nedorazí s prázdnou, ale dovezou zbrusu nové songy včetně čerstvého singlu Beautiful Ones.  

Hurts se stali součástí hudební scény již před sedmi lety, kdy vydali svůj přelomový singl Wonderful Life a debutové album Happiness. Od té doby získává tato hudební formace z Velké Británie fanoušky po celé Evropě nejen svou hudbou, ale také koncerty, které bývají obvykle beznadějně vyprodané. I v České republice má velmi silnou fanouškovskou základnu, kterou dojede opět potěšit 17. listopadu do Fora Karlín

Návštěvníci koncertu se mohou těšit kromě ověřených hitů také na zbrusu nové písně. Kapela totiž nedávno představila svůj nový singl Beautiful Ones, po němž oznámila vydání nové, v pořadí již čtvrté studiové desky. “Je pro nás velkým potěšením ohlásit Desire. Album plné vášně, bolesti a chtíče. A také plné té nejlepší hudby, kterou jsme kdy složili,” vyjadřují se Hurts sebevědomě o svém novém hudebním počinu. 

Velmi pozitivní reakce na první singl z desky ale potvrzují, že jejich tvrzení není možná ani zdaleka přehnané. Píseň, která je již na první poslech stadionovým hitem, obsahuje silný refrén i lehce zapamatovatelnou melodii. Ke skladbě, kterou chce kapela oslavovat individualitu a menšiny, natočila také působivý videoklip, který již nyní zhlédlo přes milion a půl uživatelů Youtube. “Jeden z nejsilnějších videoklipů roků,” zhodnotil nové video magazín Attitude. 

Vstupenky na koncert jsou k dispozici v internetových předprodejích za 790 korun. Na místě v den koncertu zájemci za jeden vstup zaplatí 900 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci: Hurts

Místo konání: Forum Karlín

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!