Rammstein uvolnili poslední vstupenky na oba pražské koncerty

Rammstein uvolnili poslední vstupenky na oba pražské koncerty

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


O nadcházejícím víkendu se Praha otřese v základech. Po téměř šesti letech se v našem hlavním městě opět představí německá kapela Rammstein. O vstupenky na jejich koncert byl obrovský zájem, takže nedělní show, která se uskuteční 28. května, byla po velmi krátké době vyprodána. Kapela následně přidala další show, ale i ta dopadla po několika dnech stejně. Pokud tedy smutníte, že jste zaváhali a lístky nesehnali, je tu poslední šance.

Jak jen před několika desítkami minut zveřejnila pořádající agentura Live Nation, byly právě uvolněny do prodeje všechny zbývající vstupenky z nevyzvednutých rezervací. Tato informace jistě moc nepotěší překupníky, kteří si brousí zuby na to, jak si před Edenem v neděli a pondělí vydělají, ale určitě všechny fanoušky, kteří neměli v předprodejním návalu štěstí. Zájemci mohou vybírat hned z pěti kategorií - stání za 1 490 Kč, stání u pódia za 1 690 Kč a sezení v kategoriích bronze, silver a gold, jejichž ceny se pohybují v rozmezí 1 4901 990 Kč. V pozici předskokana se na obou koncertech představí Kurtizány z 25. Avenue.

Připomeňme, že Rammstein si pro nedávný start velkého světového turné, během kterého je Praha jednou z mála zastávek, kde odehrají plnohodnotný a nezkrácený koncert, nemohli vybrat lepší okamžik. V polovině května vyšel jejich dlouho očekávaný koncertní film RAMMSTEIN:PARIS, který dostal nejen vizuální formát, ale je k mání také na audio CD. Prodeje již na předobjednávkách překonaly všechna očekávání, a tak některé limitovanější verze jsou buď již vyprodané, nebo se čeká na jejich dolisování.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Fortuna Arena v Edenu nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!