Legendární Alphaville natočili po sedmi letech nové album. Přijedou ho představit i k nám

Legendární Alphaville natočili po sedmi letech nové album. Přijedou ho představit i k nám

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Německá kapela Alphaville patřila k nejoblíbenějším především v osmdesátých letech. Produkce nových písní se nevzdala ani v poslední době a právě na trh uvádí novou desku. Tu podpoří i koncertní šňůrou, se kterou přijede opět i do České republiky.

Hity jako Big In Japan, Sounds Like A Melody, Dance With Me nebo balada Forever Young patří již několik dekád mezi nejúspěšnější písně dvacátého století. Pod všemi je podepsaná německá kapela Alphaville a především její frontman Marian Gold, který je i nadále pilířem této kapely. Německá kapela vydala poslední album před sedmi lety, deska s názvem Catching Rays On Giant byla přijata vřele nejen fanoušky, ale i odbornou kritikou.

Nyní Alphaville uvádí na trh albovou novinku Strange Attractor, na které se dle svých slov nechali ovlivnit aktuální hudebními styly a pokouší se oslovit i nové fanoušky. Změnu zvuku naznačuje již pilotní singl Heartbreak City, který kapela představila v průběhu března. Vzhledem k tomu, že nejsilnější je kapela na koncertních pódiích, bude nová deska podpořena i koncertním turné. To kapela odstartuje v květnu sérií vystoupení v Německu, následovat bude Maďarsko, Polsko, Malta a srpen bude kapela věnovat především koncertům v Americe.

Pro české fanoušky je důležité datum 1. září. To se kapela opět vrátí i do České republiky. Bude headlinerem akce, která se uskuteční v letním amfiteátru ve Svojšicích. Kromě Alphaville na akci vystoupí i kapely Keks, The Tap Tap a Balage Band. Vstupenky na tuto akci pořídíte za jednotnou cenu 699 Kč.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Umělci: Alphaville, The Tap Tap

Místo konání: Kulturní areál

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!