Barcelonská senzace Che Sudaka se již dnes vrací do Prahy

Barcelonská senzace Che Sudaka se již dnes vrací do Prahy

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


V rámci oslav patnáctiletého výročí nepřetržitého koncertování této špičky žánru mestizo music se Che Sudaka vrací do pražského Lucerna Music Baru dnes 5. března. Vedle tradiční energické show slibují všem fanouškům také několik nových písní z připravované desky, která by měla vyjít ještě tento rok.

Kapela se základnou v Barceloně hraje žánr zvaný mestizo music, který kombinuje vlivy tradiční cumbie, ska a punku. Kořeny má tato hudba také v jihoamerické popkultuře a v legendárních kapelách jako Clash, Mano Negra a Los Fabulosos Cadillacs. Značné ovlivnění Jižní Amerikou je dáno také tím, že členové kapely pocházejí z Argentiny a Kolumbie. Každý koncert tak dokážou proměnit v přesně tak divoký večírek, jaký by člověk od temperamentních jižanů očekával.

Jejich sociálně kritické texty jsou zase ovlivněné faktem, že muzikanti bývali v minulosti ilegálními migranty z barcelonských ulic. V písních Che Sudaky se tak objevují témata obrany obyčejného člověka před tlaky politických systémů nebo médií. Kapela za 15 let svého působení stihla vydat již 8 alb, přičemž ochutnávku jejího nového připravovaného alba určitě zažijí i čeští fanoušci již dnes v Lucerna Music Baru. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci: Che Sudaka

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!