Rock For People hlásí další headlinery. Do Hradce Králové dorazí Die Antwoord

Rock For People hlásí další headlinery. Do Hradce Králové dorazí Die Antwoord

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Jak se zdá, letos to bude v rámci letních festivalů opravdu velký boj o návštěvníky. Vzhledem k tomu, že ty největší fesťáky letos sází na opravdové hvězdy, první březnový den se rozhodli další eso z rukávu vytáhnout i pořadatelé festivalu Rock For People.  Již 4. července se tedy v Hradci Králové můžete těšit na jednu z nejšílenějších kapel současnosti - Die Antwoord!

Trio Die Antwoord vzešlo z předměstské čtvrti mimo hlavní kulturní centra Evropy a Ameriky a své kořeny dokázalo přetavit v mezinárodní fenomén: ¥o-landi Vi$$er, poťouchlá vyzývavá barbína s podivnými choutkami a nezaměnitelným hláskem, Ninja, pokérovaný rapper s vizáží týpka, který již zkusil v životě úplně všechno a jejich parťák GOD (dříve známý jako DJ Hi-Tek), schovaný u pultu za maskou.

Jihoafrická kapela má na kontě celkem čtyři studiová alba a třináct videí, z nichž každé znamenalo porušení všech tabu, které obvykle před umělce staví pruderie, umělecké tradice a konvence. Díky tomu každý klip zaznamenal i desítky miliónů zhlédnutí. Die Antwoord si svojí přímočarostí a ochotou mluvit otevřeně a bez skrupulí tam, kde se obvykle mlčí, získali milióny příznivců po celém světě.  Ke schopnosti provokovat a znepokojovat umí přidat humor, k hudební údernosti a barevné opulentnosti také obrovskou energii a profesionalitu.

Vzhledem k očekávanému zájmu pořadatelé dnes spustili mimořádný předprodej limitované edice 2000 ks jednodenních vstupenek na 4. července. Další edice jednodenních vstupenek na tento den není plánována, proto byste s koupí neměli otálet. Zmiňované vstupenky seženete za 1250 Kč.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Umělci: Die Antwoord

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!