Kings Of Leon se v říjnu přihlásí s novou deskou. Poté ohlásí i světové turné

Kings Of Leon se v říjnu přihlásí s novou deskou. Poté ohlásí i světové turné

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Po třech letech od vydání skvělého alba Mechanical Bull se o slovo opět hlásí americká rocková kapela Kings Of Leon. Ta na polovinu října slibuje novou desku, kterou hodlá podpořit i velkým světovým turné.

Je to pár dní, co kapela z Nashvillu nadchla téměř sedmdesát tisíc lidí na berlínské mutaci festivalu Lollapalooza, kde evropskému publiku představila i několik písní z nové, v pořadí již sedmé studiové desky. Té kapela dala pracovní název We Are Like Love Songs, leč na veřejnosti ji bude prezentovat pod zkratkou WALLS.

Album bude čítat celkem deset písní, v prodeji bude od 14. října a ke koupi bude digitálně, na CD a nebude chybět ani vinyl. Fanoušci v Americe si desku, jejíž předzvěstí je skvělý singl Waste A Moment, mohou již nyní objednat ve speciálním balíčku, který obsahuje oba fyzické formáty, ale například i speciální tričko, sérii placek, bluetooth reproduktor nebo limitovanou nákupní tašku.

Zároveň s každou předobjednávkou fanoušci získají i speciální kód, s kterým budou mít přednostní právo zakoupit lístky na kteroukoliv zastávku nadcházejícího světového turné, které Kings Of Leon za pár týdnů odtajní. Doufejme, že se kapela rozhodne zavítat i do České republiky. Fanoušků tu má opravdu hodně.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!