Zpěvačka Kristína vyráží v listopadu na turné po České republice. Přiveze i nový singl

Zpěvačka Kristína vyráží v listopadu na turné po České republice. Přiveze i nový singl

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Zpěvačka Kristína je bezesporu jednou z nejpracovitějších slovenských interpretek. Před pár týdny představila video ke svému úspěšnému singlu Si pre mňa best a už je tu její novinka. Právě svým fanouškům představila song Láska bombová, na kterém se ukazuje v novém světle!

Po sérii vtipných a veselých hitů změnila žánr a ocitla se v nové umělecké poloze. Na písni sice spolupracovala s tradičním tandemem (hudbu opět složil Martin Kavulič, text Kamil Peteraj), ale jak textař zároveň dodává, Kristína musela na tento typ songu dozrát. Podle Peteraje je zpěvačka až nyní konečně připravena pěvecky i vnitřně procítit to velké, čím nás láska až do základů dokáže zasáhnout.

Singl vznikal déle než dva roky a aranže nahrávala půvabná Kristína s orchestrem Slovenského rozhlasu. "Základ písně 'Láska bombová' vznikl asi před dvěma lety a od té doby jsem ji stále odsouvala. Čekala jsem na správný impuls a ten přišel na krátké dovolené v Itálii, kde jsem si přečetla jednu velmi zajímavou knihu, jejíž příběh mě natolik inspiroval, že jsem se konečně pustila do této dlouho odkládané skladby. Po mých zábavných a veselých písních 'Ta Ne' a 'Si pre mňa best' jsem se rozhodla změnit žánr a natočit něco vážnějšího, s jinou tématikou a v úplně jiné poloze, než je u mě zvykem," dodává sympatická Kristína Peláková.

Nový singl Láska bombová Kristína již brzy představí i na koncertech. I když zpěvačku v následujících týdnech čeká ještě několik veřejných vystoupení v České republice i na Slovensku, na pravidelné podzimní turné vyrazí až 9. listopadu. Letos ji u nás uvidíme například v Olomouci, Krnově, Zlíně nebo Hodoníně. Na Slovensku se představí pouze v Bratislavě a Košicích. Vstupenky na všechny koncerty již seženete v obvyklých předprodejích.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!