Kapela Black Eyed Peas reaguje na tragické události současného světa a opět se ptá: Where Is The Love?

Kapela Black Eyed Peas reaguje na tragické události současného světa a opět se ptá: Where Is The Love?

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Zbrusu novou verzi hitu z roku 2003 představila americká kapela Black Eyed Peas na svých sociálních sítích v pátek 2. září. Reaguje v ní na současný bláznivý svět a tragické události, které se stávají běžnou součástí našich životů. S remakem pro charitativní účely jim pomohlo ještě několik spřátelených celebrit.

Ve videoklipu se tak fanoušci setkají nejen s členy kapely Black Eyed Peas, ale také s americkou R&B zpěvačkou Mary J. Blige, zpěvákem Usherem, muslimsko-palestinsko-americkým DJ Khaledem i rappery Diddym a Snoop Dogem. Sestavu pak doplňuje teprve osmnáctiletý Jaden Smith a hvězdný Justin Timberlake.

Propojení videoklipu se současným děním je jasné. Hned na začátku odstartuje video fotka mrtvého chlapce na pobřeží, která se stala symbolem obrovské migrační krize. Ta ale není jediným problémem, na který kapela upozorňuje. Kromě modelky Kendall Jenner, muzikanta Quincyho Jonese, herečky Vanessy Hudgens či rapper Wize Khalify si ve videoklipu zahráli třeba šéf dallaské policie David Brown či Sandra Sterling, tetička Altona Sterlinga, který byl v červenci fatálně postřelen policisty a zemřel.

Remake vznikl k charitativním účelům a podpoří neziskovou organizaci i.am.angel, která pomáhá komunitám v krizi. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!