Britská kapela The Maccabees se po čtrnácti letech loučí se svými fanoušky

Britská kapela The Maccabees se po čtrnácti letech loučí se svými fanoušky

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Pokud patříte k fanouškům londýnské indie rockové kapely The Maccabees, následující zpráva vás rozhodně nepotěší. Skupina totiž před pár dny ukončila svou činnost. Za sebou nechává čtrnáctiletou hudební dráhu a čtyři úspěšná studiová alba.

Nového alba ani živých koncertů se tedy fanoušci The Maccabees pravděpodobně již nedočkají. „Toto rozhodnutí bylo neuvěřitelně těžké vzhledem k tomu, že kapela The Maccabees byla doteď obrovskou součástí našich životů. Jsme velmi pyšní na to, že odcházíme z vlastního rozhodnutí, na našem kreativním vrcholu a po těch nejlepších a největších show, jaké jsme kdy udělali. Mezi námi nebyly žádné hádky a jsme vděční, že neopouštíme skupinu rozdělení. Byl to jedinečný a absolutně neuvěřitelný čas a my všichni jsme velmi šťastní, že jsme ho mohli společně sdílet,“ vysvětluje na svých sociálních sítích již bývalá formace.

Podrobnější informace o důvodu rozpadu však fanouškům nesdělila. Problémy uvnitř skupiny byly patrné ale již při nahrávání jejich poslední desky, které se nakonec protáhlo na dva roky. Na druhou stranu se ale jedná o vrcholné dílo jejich hudební kariéry, tudíž je pravdou, že hudební scénu opouští skutečně na vrcholu svých sil.

Členové kapely ale slibují, že se hudbě budou věnovat i nadále. „Přestože v současnosti nemáme žádné konkrétní plány, my všichni se chceme dál věnovat hudbě. Těšíme se na budoucnost,“ píše kapela ve svém vyjádření fanouškům. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!