Norští Kvelertak přijedou představit svou novou desku také do Prahy

Norští Kvelertak přijedou představit svou novou desku také do Prahy

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Norští rockeři z kapely Kvelertak potěšili své fanoušky v květnu tohoto roku novou deskou Nattesferd. A právě skladby z posledního alba přijedou představit také pražskému publiku. Chybět určitě nebudou ani nejnovější singly Berserkr a 1985.

Nattesferd je třetím studiovým albem kapely, ale vůbec prvním, které bylo nahráno v Norsku. Skupina s novou deskou vyměnila také producenta. Zatímco se na prvních dvou nahrávkách podílel Kurt Ballou, nyní se stal nepostradatelným členem týmu producent Nick Terry. Na desce začala kapela pracovat začátkem tohoto roku v Amper Tone Studiu v Norsku.

Výsledkem jsou velmi úderné skladby, které navíc zpívá kapela v rodné norštině. Na provařenou angličtinu tak mohou návštěvníci koncertu zapomenout. Jejich vystoupení vždy slibují originální hudební zážitek, v rámci něhož dochází k propojení rocku, metalu, punku i hard rocku. To všechno v kombinaci s texty vycházejícími z norské mytologie i okultních lidových vyprávěnek.

Kvelertak je v současnosti jedna z nejoceňovanějších hudebních formací hrajících tvrdou muziku. I proto se má Praha bezesporu na co těšit. Kapela do české metropole zavítá 19. listopadu, kdy vystoupí v Lucerna Music Baru. Vstupenky jsou k zakoupení v internetovém předprodeji za 290 korun, na místě si pak zájemci ještě o stovku připlatí. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci: Kvelertak

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!