Svou letní hitovku má už i zpěvák Pekař. Spolupracoval na ní s Kubou Rybou z Rybiček 48

Svou letní hitovku má už i zpěvák Pekař. Spolupracoval na ní s Kubou Rybou z Rybiček 48

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Zpěvák Pekař boduje u fanoušků se svou debutovou deskou nazvanou #Pekař, která vyšla v květnu tohoto roku. Nyní představil ale zbrusu nový singl s názvem Letní, na kterém opět spolupracoval s frontmanem Rybiček 48 Kubou Rybou.

Deska #Pekař se poměrně nečekaně stala jedním z nejžádanějších domácích alb, v současné době se drží na sedmém místě v česko-slovenském žebříčku prodejnosti. Hudbu k nové písni Letní pro Pekaře složil Kuba Ryba, se kterým zpěvák novou skladbu natáčel. „Prostě se to stalo, dva měsíce po vydání CD jsme nahráli novou písničku. Jsem moc rád, že jsme našli stejný blázny, jako jsem já, a že mi vydavatelství vyšlo vstříc, což se v českých poměrech moc nestává. Moc jim děkuju a vážím si toho,“ vysvětluje Pekař okolnosti vzniku nahrávky.

K písni vznikl také zbrusu nový videoklip, ve kterém si kromě Pekaře a Kuby Ryby zahrála vůbec poprvé také zpěvákova kapela. Nechybí tak kameraman a cajonista Ondřej Soukup ani baskytarista a tatér Cágo. „Písnička je o radosti z léta, o přátelství a svobodě člověka jako osobnosti. Hlavně při závěrečných záběrech z jeskyně se celá parta lidí musela dostat do určitého stupně uvolnění,“ vysvětluje s úsměvem zpěvák, který tak láká na zhlédnutí svého nejnovějšího kousku.

Píseň Letní během jednoho jediného dne zhlédlo na YouTube již přes 20 tisíc fanoušků. Zdá se tedy, že doplní sérii úspěšných Pekařových hitů, jako jsou třeba písně Bůh, Tančím či Za Tebou. Živě mohou zbrusu nový singl slyšet návštěvníci několika hudebních festivalů, kterých se zpěvák ještě zúčastní. Na podzim ho pak čeká podzimní turné s kapelou Rybičky 48

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!