Flying Steps představí unikátní projekt propojující breakdance s klasikou

Flying Steps představí unikátní projekt propojující breakdance s klasikou

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Po čtyřech letech se v Praze opět představí unikátní projekt s názvem Red Bull Flying Bach, který uvádí klasické hudební kusy z 18. století ve zcela novém zpracování. Jedná se o vůbec první představení, které ztvárňuje Bachovy klavírní melodie kombinací klasické hudby a breakdancu. Na jedinečné vystoupení se může těšit Praha i Ostrava.

Red Bull Flying Bach přijíždí do České republiky uvést berlínští tanečníci ze skupiny Flying Steps. Naposledy předvedli své umění v roce 2012, nyní přijíždí s představením, ve kterém předvedou, jak je možné doplnit vážnou hudbu stylem breakdance neboli bboyingem. V Praze se tento unikátní projekt představí 23. a 24. září v Hudebním divadle Karlín. Po Praze Flying Bach zavítají 1. října v ostravského Gongu.

Představení nabídne návštěvníkům neobyčejný zážitek. Zvuky elektronických beatů vystřídá Bachův Dobře temperovaný klavír, který dokončil slavný hudební skladatel již v roce 1723. Právě toto jeho dílo si ale zvolila německá formace Flying Steps k propojení dvou odlišných světů. Ti tak rozpohybují svá pružná těla v rytmech klavíru a cembala.

Vstupenky na všechny tři představení jsou k dispozici od dnešního dne v internetovém předprodeji sítě Ticketpro. Lístky se pohybují v rozmezí od 890 do 1690 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Hudební divadlo Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!