Přichází nové AquaBabes a jejich singl Nejsem další

Přichází nové AquaBabes a jejich singl Nejsem další

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


AquaBabes pro letošní rok přicházejí se svým debutovým singlem s názvem Nejsem další. Spolu s ním představují videoklip, který se nese v duchu chytlavé, svižné melodie doprovázené originální choreografií a nápaditým stylingem. Šestice mladých dívek v něm přímo září a potvrzuje, že jsou nejen krásné, ale také pěvecky a pohybově velmi nadané. Současné AquaBabes tak navazují na úspěch svých předchůdkyň, které s populárními hity Neříkej mi baby a Čistá jako láska v minulých letech bořily na YouTube rekordy ve sledovanosti.

Tento rok probíhá již třetí ročník projektu talentové platformy AquaBabes, do kterého bylo vybráno šest nadaných mladých dívek - Eliška, Sára, Melinda, Sabina, Marie a Nikola. Všechny z nich se dlouhodobě věnují zpěvu či tanci. To potvrzuje i marketingový ředitel Universal Music Miloslav Zýka, který k aktuálnímu ročníku dodává: "Jsem velmi příjemně překvapený tím, že i letošní AquaBabes jsou všechny nejen dobré zpěvačky a tanečnice, ale navíc k sobě pěkně padnou typově." Většina dívek má také hudební vzdělání či praktické zkušenosti z vystupování na koncertech, v muzikále nebo divadle. Svůj talent AquaBabes naplno ukazují v právě vydaném videoklipu.

Letošní klip přináší vedle jedinečné podívané plné vodních efektů a energické choreografie i originální styling, díky kterému je tak video navíc jedinečnou přehlídkou neotřelých kostýmů a trendy šatiček. Celý počin vznikl opět pod taktovkou známého izraelského režiséra Yariva Gabera, který spolupracoval např. se Savage Garden (Crash And Burn), The Offspring (The Kids Aren't Alright) či Third Eye Blind (Jumper).

Projekt AquaBabes vznikl s cílem podporovat mladé talenty a pomoci jim nastartovat hudební a uměleckou kariéru. AquaBabes jsou tak především talentovou platformou, která dává mladým lidem příležitost prosadit se v českém showbyznysu. Odborná porota vybere každý rok na základě castingu nejtalentovanější dívky, které následně utvoří hudební skupinu. Té je na dobu jednoho roku propůjčena značka AquaBabes, pod níž dívky nahrají píseň a natočí videoklip. V rámci projektu navíc dále získají zkušenosti z vystupování na koncertních pódiích či televizních obrazovkách.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

(1 hodnocení) A co tvé hodnocení?