Manowar přijíždějí dobýt Českou republiku. Zahrají v Praze, Brně i Ostravě

Manowar přijíždějí dobýt Českou republiku. Zahrají v Praze, Brně i Ostravě

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


V polovině ledna dorazí do České republiky americká kapela Manowar. Tito průkopníci heavy metalu vyjíždí na své světové Gods and Kings World Tour 2016, během kterého navštíví Ostravu, Brno a samozřejmě také Prahu. V té vystoupí hned dva večery po sobě.

Kapela Manowar zahájí své světové turné právě ostravským koncertem. Ten se uskuteční již za pár dní – 14. lednaČEZ Aréně. O den později se pak mohou těšit na pořádnou dávku heavy metalu fanoušci z Brna. Ti musí dorazit na vystoupení své oblíbené kapely do DRFG Areny. Následující dny si pak skupina odskočí do polské Varšavy a slovenské Bratislavy, aby se 19. ledna vrátila opět do Česka. Čekají jí zde totiž ještě dva pražské koncerty ve Foru Karlín.

Členové kapely Manowar představí během světového turné i nové skladby z právě chystaného alba. Kromě toho se mohou návštěvníci těšit také na parádní show a staré ověřené pecky. O skvělé atmosféře nemůže být pochyb, protože kapela se kromě mnoha ocenění může pochlubit také neobyčejnou oddaností svých fanoušků. Těm také jako poděkování natočila v roce 2009 baladu Father hned v 18 světových jazycích.

Vstupenky na všechny české koncerty, které kapela v rámci chystané šňůry odehraje, jsou stále v dispozici. Seženete je v internetovém předprodeji síti Ticketportal. Do Ostravy a Brna si můžete opatřit lístky za 790 a 990 korun. Na pražské koncerty je jednotná cena, která činí 990 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci: Manowar

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!