Fotosféra 2015: Antonín Kratochvíl povede již v sobotu unikátní street workshop

Fotosféra 2015: Antonín Kratochvíl povede již v sobotu unikátní street workshop

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Pro všechny milovníky fotografie si holešovický festival Fotosféra připravil skutečnou lahůdku – street workshop s Antonínen Kratochvílem, předním českým fotografem. Pokud chcete strávit nezapomenutelný den s legendou světové fotografie i dalšími festivalovými fotografy, nezapomeňte si zapsat 12. září do diáře.

Antonín Kratochvíl vedl street workshop v rámci Fotosféry již minulý rok. Jelikož se stal mezi účastníky kultovní a spolupráce s ním se velmi osvědčila, po roce se opět vrací na místo činu. Spolu s ním navštíví účastníci workshopu neobvyklé holešovické lokace, jako jsou Marina Island či moderní hausbót PortX. Návštěvníci si užijí den plný zážitků a nově nabitých zkušeností v přátelské atmosféře.

Workshop s Antonínem Kratochvílem není vzorným školním kurzem fotografie, ale dnem plným zážitků, fascinujících příběhů, názorů a zkušeností světoběžníka, smíchu, ale i upřímné kritiky,“ popisují koncept unikátního workshopu organizátoři.  Součástí dne bude i klidné posezení u oběda. Komorní atmosféru a přátelský přístup zaručuje i omezený počet účastníků, kteří se budou moci workshopu zúčastnit. S rezervací místa byste proto neměli moc dlouho otálet. Za sedm hodin s mistrem ve svém oboru zaplatíte 2 800 korun.

Antonín Kratochvíl je český fotograf, který mimo jiné pracoval i pro prestižní americké noviny a časopisy. V roce 1999 ho dokonce zařadit časopis American Photo do žebříčku sta nejvýznamnějších osobností světové fotografie. Kromě toho získal za své dokumentární fotografie mnoho prestižních ocenění. Jakožto žurnalista zaznamenal genocidu v Zaire a Rwandě, utečence v Bosně i Afghánistánu, oběti epidemie AIDS v Zimbabwe i pašeráky drog v Guatemale.

Foto: Lucie ILLÉSOVÁ

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Více o "Fotosféra"

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!