Rock for People se kvapem blíží. Přijedou "Bizkiti" i Faith No More

Rock for People se kvapem blíží. Přijedou "Bizkiti" i Faith No More

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Již 21. ročník multižánrového festivalu Rock for People proběhne v tradičním festival parku v Hradci Králové od 4. do 6. června 2015!

Největšími taháky na akci jsou: Faith No More /US/, Lipm Bizkit /US/, Bastille /GB/, Flux Pavilion /GB/; z tuzemských interpretů jmenujme: Vojtěch Dyk a B-side band, David Koller, Vypsaná fixa, Michal Hrůza a kapela Hrůzy, Sto zvířat a desítky dalších kapel!

Další program

STAROPRAMEN
• Rychloparties
Originální hudební produkce ve speciálním DJs pointu vyplní přestávky mezi koncerty na velkých scénách. Každá z „rychloparties“ bude v jiném žánru.
• “Festivaly bez Zábran“
I letos bude u dvou hlavních stagí instalovány vyvýšené plošiny pro vozíčkáře s nájezdovou rampou z recyklovaných plastů, sociální zázemí či přechodové pásy, které zajistí bezbariérový přístup k dalším scénám. V areálu bude v hangáru také zpřístupněna chill-out zóna pro vozíčkáře s doprovodným programem. U u pokladen při hlavním vstupu a u akreditací budou umístěna sběrná místa, kde bude možné odevzdat plastová víčka a kovové korunky a soutěžit o zajímavé zážitky.

ZOOT
• Módní přehlídka
Inspiraci pro ten správný outfit a vyletněný styling nabídne přímo na festivalu módní přehlídka v režii ZOOTu. Tedy jak mít styl a nezapadnout ve festivalovém davu.
• Fashion workshop
Pro kreativní a podnikavé návštěvníky bude k dispozici i workshop zaměřený na výrobu květinových ozdob a čelenek.

T-MOBILE
• High Jump
V T-Mobile Zóně je pro milovníky adrenalinu, kteří jsou zároveň i zákazníky T-Mobile, k dispozici T-Mobile High Jump - seskok ze 6m výšky.

LENOVO
 Živý Jukebox
K vidění i poslechu zahraje živý jukebox v podobě kapely, která ze svého seznamu skladeb zahraje příchozím písničku na přání.
• Silent Disco
Návštěvníci dostanou při příchodu sluchátka, ve kterých si budou moci poslechnout a tančit na hudbu jednoho ze dvou DJ.

Koncerty probíhají na jedné velké venkovní scéně, ve stanu pro 12 000 lidí uvnitř a stejný počet v přilhlém okolí, ve stanu pro 8 000 lidí a ve dvou hangárových scénách. Kromě toho si můžete zatancovat na několika DJ´s scénách nebo odpočinout v chill-out zónách, které jsou otevřeny až do ranních hodin. Nově bude otevřen Morning & Night Park, kde bude téměř nepřetržitý provoz.

Na Rock for People se potkávají hudební fanoušci z České republiky, ze Slovenska, Německa, Polska, Rakouska a stále častěji také z Velké Británie, Nizozemí, Belgie nebo Francie.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!