Slezskoostravský Rock-fest je za dveřmi

Slezskoostravský Rock-fest je za dveřmi

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Už v sobotu 23. srpna areál Slezskoostravského hradu rozezvučí rocková muzika. Proběhne zde totiž 7. ročník Slezskoostravského Rock-Festu, na kterém se na dvou pódiích představí hned čtrnáctka hudebních uskupení.

Headlinerem a nejsilnějším magnetem celé akce je legendární formace Dog Eat Dog. Našláplá banda kluků z New Jersey si během své už více než 20 let trvající kariéry vysloužila zasloužený ohlas fanoušků i kritiků, které si získala povedeným crossoverovým mišmašem. Unikátní spojení údernosti hudby spíše tvrdšího spektra, hravosti hip-hopu a podmanivosti saxofonu je více než lákavým bonbónkem. Nezapomenutelné hity No Fronts, Rocky nebo Who´s The King? určitě nenechají chladným ani ostravské publikum.

Kromě amerických velikánů se v atraktivním prostředí představí také progresivní českobudějovická formace Seven, která má za sebou vydařené turné s kultovní metalovou kapelou Rage, na elektronice stavící slovenská partička Metropolis nebo Nil – talentované kvarteto s charismatickou zpěvačkou včele a rancem chytlavých melodií v zásobě. 

Vstupenky lze v předprodeji zakoupit za cenu 290 Kč, v den konání festivalu pak za 390 Kč.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Slezskoostravský hrad nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Slezskoostravský hrad

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!