James Arthur opět vyprodává pražský koncert

James Arthur opět vyprodává pražský koncert

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


James Arthur, vítěz britské talentové soutěže X Factor, přijede po několika měsících opět do České republiky. Po zcela vyprodaném březnovém koncertu v Lucerna Music Baru se svým fanouškům představí 3. srpna v pražských Riegrových sadech. Ale i vstupenky na tento prázdninový koncert jsou již beznadějně vyprodány.

James Arthur je znám především díky vlastní verzi písně Impossible, kterou v originále nazpívala barbadoská zpěvačka Shontelle. Tento hit, ve kterém nádherně vyniká Jamesův smutný a naléhavý hlas, se velmi rychle rozšířil do všech světových rádií a bodoval i v hudebních hitparádách. V těch českých se dlouho držel na předních příčkách. První album vydal šestadvacetiletý zpěvák teprve v roce 2013. Jeho název je prostý – James Arthur. Z něho nyní boduje song Recovery či Get Down.

Koncert Jamese Arthura v Riegrových sadech se bude konat v rámci akce Excelent Jukebox. Jedná se o společný projekt agentury Fource Entertainment a piva Gambrinus Excelent. Díky nim se v Praze uskuteční také koncerty interpretů, jako jsou například americká kapelka SOJA či němec Patrice. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!