Začíná Art Prague 2014! Dnes vernisáž, zítra už naplno

Začíná Art Prague 2014! Dnes vernisáž, zítra už naplno

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Dnešním dnem začíná již 13. ročník uměleckého veletrhu ART PRAGUE. Dnes od 18 hodin v Kafově domě (nám. Franze Kafky 3, Praha 1) veletrh zahajuje slavnostní vernisáž. Od zítřka až do neděle 16.3. pak bude pro návštěvníky výstava otevřena celý den.

ART PRAGUE je jediná celoplošná přehlídka současného výtvarného umění na území České republiky. Návštěvnící budou mít možnost shlédnout na 30 uměleckých prezentací jak galerií, tak i jednotlivých umělců či uměleckých skupin. Ve čtyřech podlažích Kafkova domu bude k vidění na 600 originálních děl v oblasti malby, sochy, kresby, instalace a nových médií. Všechna díla jsou prodejní.

Mimo tradiční galerijní prezentace se návštěvníci mohou těšit i na bohatý doprovodný program zahrnující například tematické přednášky a diskuse či Nocturno (13. 3. 2014), v jehož rámci bude veletrh přístupný veřejnosti i v pozdních hodinách.

Kafkův dům letos pokryla bublinková fólie, která ho má přirovnat k obalům vystavovaných exponátů a zároveň také kolemjdoucí upozornit na samotný veletrh ART PRAGUE. Bubliny, stejně jako k umění, patří už neodmyslitelně i ke stylu Informuji.cz, a proto jsme se výzdoby realizované v rámci letošního Art Prague s radostí ujali a pár bublin nechali i na Kafkově domě.

Fotoalbum z výzdoby najdete na našem Facebooku.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Kafkův dům

Další novinky z umění

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!