Americký blues rockový kytarista Kenny Wayne Shepherd v Praze představí nové album

Americký blues rockový kytarista Kenny Wayne Shepherd v Praze představí nové album

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Lucerna Music Bar uvítá 18. května v rámci série klubových koncertů United Islands České spořitelny amerického bluesového zpěváka a kytaristu Kennyho Wayna Shepherda. Výjimečný interpret, který ztělesňuje moderní podobu bluesu, se do Prahy vrací po dvou a půl letech s novým albem.

Obrovský úspěch mu přineslo hned debutové album Ledbetter Heights v roce 1995 a nepohasínající hvězdou blues rockových fanoušků je tento výjimečný písničkář a fenomenální kytarista dodnes.

České fanoušky uchvátil dvěma premiérovými koncerty na podzim 2011: Shepherd se předvedl nejen jako fenomenální instrumentalista, ale také coby výtečný a bezprostřední hudební bavič v nejlepším slova smyslu. Jeho kytarová ekvilibristika nikdy nepůsobí samoúčelně, každé sólo má v písni své odůvodnění, energie má při koncertech na rozdávání. Je nepochybné, že Shepherd se na koncertech baví stejně dobře jako jeho oddané publikum. 

Kenny Wayne Shepherd dokončil přednedávnem ve studiu se svým KWS Bandem práce na novém albu. Fakt, že do Prahy přijede s novým hudebním materiálem, je dalším důvodem, proč si jeho koncert nenechat ujít.

Vstupenky v cenových kategoriích rozmezí 790 Kč (ke stání) a 1290 Kč (k sezení) zakoupíte od 3. 2. v síti Ticketpro nebo přímo v pokladně Lucerna Music Baru. Klienti České spořitelny mají při předložení karty ČS možnost vstupenky zakoupit s dvacetiprocentní slevou.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!