Západočeský Basinfirefest zveřejnil první interprety pro rok 2014

Západočeský Basinfirefest zveřejnil první interprety pro rok 2014

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Ačkoliv je léto ještě daleko a my se před zimou schováváme v teple domova, organizátoři letních hudebních festivalů nezahálejí. Již nyní zveřejňují kapely, na které se mohou návštěvníci v létě příštího roku těšit. Výjimkou není ani festival Basinfirefest.

Dvanáctý ročník festivalu Basinfirefest, který moc dobře znají především milovníci metalu, rocku a punku, proběhne ve Spáleném Poříčí 26. – 29. června. Přestože je teprve konec listopadu, festival představil již více než dvě desítky interpretů. Fanoušci Basinfirefestu se mohou těšit na množství českých kapel, ale také hostů ze zahraničí.

Co se zahraničních kapel týče, již nyní je jasné, že tu bude mít velké zastoupení Švédsko. Z něj dorazí hned trojice zveřejněných kapel – Sister Sin, Crazy Lixx a The Poodles. Pokud tyto bandy neznáte, tak vězte, že Sister Sin a The Poodles vás potěší metalem a Crazy Lixx pořádným hard rockem.  Svou kapelu bude mít na festivalu i Finsko. Dorazí totiž finská metalová Stam1na. Z nedalekého Německa přijedou heavy metaloví Steel Engraved.

Na Basinfirefestu nemohou samozřejmě chybět ani zástupci české rockové, punkové a metalové scény. Návštěvníci se tak mohou těšit na skupiny jako Alkehol, Harlej, Škwor, Pipes and Pints, Törr, Kern, XIII. století a mnoho dalších. Nově zveřejněné kapely se objevují na facebooku Basinfirefestu každou chvilku.

Lístky jsou již v prodeji. Prvních tisíc permanentek je za 699 Kč, poté se bude cena navyšovat. Vstupenky zakoupíte na oficiální stránce festivalu

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Umělci: Alkehol, Škwor

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!