Basinfirefest 2014

Basinfirefest 2014

Termín: 26.6.2014 29.6.2014
Vstupné:

od 900 Kč

26červen čtvrtek 01:00

Žánr: rockmetalfestivalpunk


Dvanáctý ročník festivalu Basinfirefest, který moc dobře znají především milovníci metalu, rocku a punku, proběhne ve Spáleném Poříčí 26. – 29. června. Jednou z největších hvězd nadcházejícího léta se stávají američtí TRIVIUM.

Na Basinfirefestu 2014 budete mít jedinečnou možnost poslechnout si poslední počin této bandy, desku „Vengeance Falls" z října letošního roku, pěkně naživo! Další peckou, tentokrát punkovou, jsou Francouzi TAGADA JONES. Kapela právě připravuje nové album, můžete se tak těšit na jistou ochutnávku jejich nejnovějších výtvorů.

Další kapela potěší nejen příznivce power metalu. Svou účast přislíbili němečtí AT VANCE. Line up ještě není u konce, ale už nyní se můžete těšit na zahraniční kapely Annihilator, Crazy Lixx, DEATH, HATEBREED, Mekong Delta, Metal Church, Sister Sin, Stam1na, Steel Engraved, Tarot, The Poodles , z českých a slovenských na Airfare, Alkehol, Covers For Lovers, Contrastic, Debustrol, Empyrion, Harlej, Hubert Macháně, Hypnos , Gutalax, Kern, Konflikt, Kurtizány z 25. Avenue, Legendy se vrací, Mater Monstifera, Overloades, Pipes and Pints, Požár Mlýna, Pub Animals, Satisfucktion, SPS, Střihavka Kamil

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Basinfirefest 2014

Sportpenzion PohodaPlzeň (16.1 km)

Sweet HomePříchovice (19 km)

Vila VerunkaPlzeň (25 km)