Vánoční festival v divadlech ABC a Rokoko

Vánoční festival v divadlech ABC a Rokoko

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Sobotu 7. prosince můžete strávit s celou rodinou v divadlech ABC a Rokoko, kde se koná již třetí ročník Vánočního festivalu.

Čekají vás čtyři představení s vánoční tematikou v podání souborů z celé republiky a bohatý doprovodný program, který navodí tu správnou vánoční náladu. Pro děti budou připraveny výtvarné dílničky, andělská pošta a besídka. Chybět nebude ani vánoční trh neziskových organizací a malé pohoštění.

Festivalový den zahájí v 10 hodin v Divadle Rokoko představení Dědečkův betlém, pohádka o putování za Ježíškem Divadla rozmanitostí Most. Od 15 hodin v Divadle ABC vystoupí Divadlo Drak z Hradce Králové s pohádkou Hej, mistře, ve které se originálně propojí Rybova mše vánoční a téma narození Ježíška s příběhem velkého přátelství a odvahy dvou českých průkopníků lyžařství. Od 17 hodin se pak děti mohou těšit na představení Maruška a Duch Vánoc (Malé divadlo / Jihočeské divadlo) v Divadle Rokoko. Festival zakončí v 19 hodin v Divadle ABC soubor Městských divadel pražských představením České Vánoce.

Doprovodný program pro děti i dospělé bude probíhat od 14 do 21 hodin ve foyer Divadla ABC.

Program a anotace představení najdete na www.MestskaDivadlaPrazska.cz/Vanocni-festival.

Cena vstupného na jedno představení do 1. cenové zóny 200 Kč, do 2. cenové zóny 150 Kč a do 3. cenové zóny 90 Kč. Na Vánoční festival je také možné využít rodinnou vstupenku (k nákupu dvou vstupenek za plnou cenu jdou dvě děti do 15 let zdarma). Vstupenky zakoupíte na pokladnách divadel ABC a Rokoko nebo online.

Vstupenky zakoupíte na pokladnách divadel ABC a Rokoko nebo online na www.MestskaDivadlaPrazska.cz.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Městská divadla pražská: ABC,... nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!