Modrá fantasy pohádka Avatar se vrací do Prahy ve 4DX

Modrá fantasy pohádka Avatar se vrací do Prahy ve 4DX

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Avatar, film Jamese Camerona, se vrací na pražské plátno ve zcela novém formátu 4DX. Plný pohybu, větrů, vody nebo vůní, bude Avatar od 19. září na programu jediného 4DX kina u nás. V Cinema City Nový Smíchov na pražském Smíchově bude v novém formátu 4DX uveden na omezenou dobu dvou týdnů od 19. září do 2. října 2013.

Film, který se stal legendou a ovládl historické žebříčky návštěvnosti, poběží třikrát denně a o víkendových dnech dokonce čtyřikrát za den. Během dvou týdnů stihne kino promítnout zhruba 46 představení pro maximálně 7 900 diváků. 

Velkolepý snímek z planety Pandora je plný akčních i leteckých scén a nabízí řadu možností pro využití větrných a pohybových efektů, prostředí bohaté na flóru slibuje i řadu vůní. Provozovatelé kina navíc doufají, že díky vznášejícím se „medúzám“ přijdou ke slovu i méně používané bubliny. Avatar byl v roce 2010 jedním z prvních filmů převedených do 4DX formátu a stejně jako masivnímu nástupu 3D pomohl k rozvoji i 4DX.

Avatar 4DX bude uveden v českém znění. Od 3. října ho v programu 4DX kina vystřídají hned dva filmy, animovaná komedie Zataženo, občas trakaře 2 a drama ze světa Formule 1 Rivalové.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!