SOUTĚŽ: Ústecký Majáles přivítá Jelena, Divokýho Billa a další

SOUTĚŽ: Ústecký Majáles přivítá Jelena, Divokýho Billa a další 

Ústecký Majáles je největší studentský festival v Ústeckém kraji, který se každoročně těší velké popularitě a účasti tisíců nadšených návštěvníků. Zasoutěžte si s nám o vstupenky!

Ústecký majáles nabízí širokou škálu hudebního a kulturního programu, komfortní prostor pro relaxaci, kulturní aktivity a širokou nabídku gastronomických pochoutek.

Největší studentský festival s nadšením oznámil hlavní hvězdy, které vystoupí v tomto roce. První jarní akce v kraji přivítá 4. května v letním kině Ústí kapely Jelen a Divokej Bill! Těšit se můžete také na Pokáče, Udg, Poletíme? a Pilot.

Jestli si nechcete nechat ujít tuto hudební příležitost, zapojte se do naší soutěže. Soutěžíme o 3x dvě vstupenky. Pozor! Každý týden do vypuknutí akce losujeme jednoho výherce, který obrdží dvě vstupenky.

Soutěžní otázka zní:

S jakým hudebním žánrem se pojí skupina Jelen?

a) Folk-pop

b) Folk-country

c) Folk-rock

Nápovědu naleznete zde.

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište SOUTĚŽ MAJÁLES). Výherce vyhlásíme ve čtvrtek 18. dubna, ve čtvrtek 25. dubna a v pondělí 29. dubna. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Tomáš Škopek

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!