SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Baltimore Symphony Youth Orchestra v Rudolfinu

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Baltimore Symphony Youth Orchestra v Rudolfinu 

Zapojte se s námi do soutěže a přijďte si poslechnout skladby Gershwina, Bernsteina a Dvořáka v podání mladých amerických hudebních talentů do krásného prostředí Dvořákovy síně v Rudolfinu!

Baltimore Symphony Youth Orchestra představuje předprofesionální orchestr pro studenty, který vede Jonathan Rush, zástupce dirigenta Baltimore Symphony Orchestra. BSYO hraje standardní orchestrální repertoár i hudbu nedostatečně zastoupených a žijících skladatelů. BYSO je součástí Baltimorského symfonického orchestru, jednoho z předních amerických orchestrů.

Dirigent Jonathan Taylor Rush, kterého deník Baltimore Sun označil za vyjímečný dirigentský talent, vnáší do orchestrálního zážitku vášeň, jedinečnou interpretaci a osvěžující energii. Ve svých 22 letech, Jonathan, jako laureát Respighiho ceny za dirigování v roce 2018, debutoval v legendární Carnegie Hall s Chamber Orchestra of New York. V roce 2023 Jonathana čekají významné debuty s Washington National Opera v Kennedyho centru a Minnesota Orchestra.

Pokud si chcete dopřát tento jedinčený zážitek, můžete se zapojit do soutěže! Ve hře jsou 3x dvě vstupenky.

Soutěžní otázka zní: 

Skladba kterého českého skladatele zazní v Rudolfinu?

a) Antonín Dvořák

b) Zdeněk Fibich

c) Leoš Janáček

Správnou odpověď na soutěžní otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu, nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište RUDOLFINUM). Výherce vyhlásíme 28. června. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Coloseum ticket

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!