Šmoulové se od jara do léta zabydlí na Výstavišti Brno

Šmoulové se od jara do léta zabydlí na Výstavišti Brno 

Na brněnském výstavišti vyroste originální šmoulí vesnice, která bude doplněna o Magický svět aneb velký zábavně vzdělávací park pro malé i velké návštěvníky. Světle modří trpaslíci okouzlují své fanoušky již 65 let, a toto výročí náležitě oslaví.

Dobrodružný park Šmoulové – Magický svět do České republiky poprvé přináší svět šmoulů doslova v nadživotní velikosti. Od 10. března do 31. srpna pozvou oblíbené postavičky děti i dospělé přímo do svých houbových domečků. Šmoulí kouzelný les nabídne mnoho objevů a interaktivních dobrodružství. Děti se naučí mluvit šmoulí řečí, nebo uvařit kouzelný lektvar.

Hravou formou se také dozví o tom, jak chránit nejen šmoulí, ale i ten náš lidský les. Spolu s malými šmouly tak všichni prožijí napínavé dobrodružství o záchraně přírody, kde společně uniknou vzteklému kocourovi Azraelovi a poté zvítězí nad zákeřným čarodějem Gargamelem a jeho strašlivým strojem.


Dobrodružství je zakončeno romantickým letem na čápovi, jenž děti ve VR realitě přenese do animovaného světa šmoulů. Tím to ale zdaleka nekončí! – Obrovská LEGO herna, dopravní hřiště, závody autíček a jedinečná dráha pro kolečkové brusle čekají na návštěvníky o patro výše.

Vstupenky k dostání na Ticketstream.

Foto: archiv Ticketstream

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Brněnské výstaviště nabízí i další akce

Místo konání: Brněnské výstaviště

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!