Divadlo Bez zábradlí pořádá festival věnovaný duševnímu zdraví

Divadlo Bez zábradlí pořádá festival věnovaný duševnímu zdraví 

Divadlo Bez zábradlí ve spolupráci s organizací VIDA připravuje festival věnovaný tématice duševního zdraví a podporuje tak destigmatizaci tématu duševního onemocnění

V návaznosti na Mezinárodní Den duševního zdraví připravuje Divadlo Bez zábradlí jednodenní festival ve spolupráci s organizací VIDA, který bude návštěvníkům, až na výjimku večerního představení, volně přístupný. Bohatý program nabídne výstavu, možnost poradenství, prodejní stánky, workshop, besedu s odborníkem MUDr. Martinem Jarolímkem a divadelní představení Duj, pluj, hoř a syp, který uvede divadelní spolek Divadlo Psycheche. Festival se uskuteční třetí adventní neděli 11. prosince od 13.00 do 18.00 v prostorách Divadla Bez zábradlí.

Foto: Divadlo Bez zábradlí

„Duševní krizí si v průběhu života projde každý čtvrtý z nás. V posledních 3 letech se počet lidí, kteří zažili nebo dosud zažívají nějaký projev duševní nepohody, ještě dále zvýšil. Proto je téma duševního zdraví tak důležité. Bez duševního zdraví se totiž nikdy neobešlo a neobejde ani zdraví fyzické. Děkuji Divadlu Bez zábradlí, konkrétně Karlu Heřmánkovi mladšímu, za možnost spolupodílet se na jednodenním festivalu, kde bude nejen duševní zdraví na prvním místě ale i motto: „Komu je rady, tomu je pomoci,“ říká předsedkyně spolku VIDA Jitka Styblíková. 

Foto: Divadlo Bez zábradlí

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Bez zábradlí nabízí i další akce

Místo konání: Divadlo Bez zábradlí

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!