SOUTĚŽ: S Lucií Bílou o mateřství. Vyhrajte vstupenky na nový muzikál Maminy

SOUTĚŽ: S Lucií Bílou o mateřství. Vyhrajte vstupenky na nový muzikál Maminy 

Do pražského Divadla Lucie Bílé míří další hudební novinka, která ve svém podtitulu radí „mužům vstup na vlastní nebezpečí“. Po crazy muzikálu Láska je láska tým scény opět sází na humor a divákům představí komedii Američanky Sue Fabisch. Vyhrajte lístky na předpremiéru v úterý 20. září!

Hlavními hrdinkami muzikálu jsou prvorodička Amy, ambiciózní právnička Brooke, sarkastická matka pěti dětí Barb a svobodná matka Tina. Čtyři ‚maminy‘ se setkávají na takzvané baby shower čili předporodním večírku a společně sdílejí strasti i radosti mateřství. Narození dítěte je teprve začátek. Být ‚maminou‘, to je totiž poslání na celý život.

Komorní muzikál Maminy, ve kterém nebude chybět principálka a producentka díla Lucie Bílá, uvede divadlo v překladu Adama Nováka v české premiéře ve středu 21. září. Ve vedlejší roli se objeví také známá stand up komička Iva Pazderková.

Chcete být mezi prvními diváky, kteří nový muzikál uvidí? Odpovězte správně na soutěžní otázku a vyhrajte 3x2 vstupenky na předpremiéru, která se uskuteční 20. září od 19 hodin v Divadle Lucie Bílé v metropoli.

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje role, kterou v muzikálu Maminy hraje principálka a producentka Lucie Bílá?

a) Amy

b) Brooke

c) Tina

Nápovědu naleznete zde. Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište SOUTĚŽ). Výherce vyhlásíme ve čtvrtek 15. září. Přejeme hodně štěstí!

Foto: archiv Divadla Lucie Bílé

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Divadla Lucie Bílé

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!